LaLaLand Festival Harderwijk

LaLaLand Festival - kom ook op 26 en 27 mei!

Vrijwilligers

TROTS

Je hebt het ons waarschijnlijk al honderdduizend keer horen zeggen, maar het kan heus geen kwaad het voor de honderduizend-en-eenste keer te horen: LaLaLand Festival is supertrots op haar vrijwilligers. Onze geweldige crew zorgt er elk jaar weer voor dat alles gesmeerd loopt. En dat is best bikkelen hoor. Want terwijl de rest van Harderwijk lekker loopt te lanterfanteren staan de jongens en meiden van de LaLaLandcrew zich in het zweet te werken. Waarom? Nou wat denk je zelf? Omdat het gewoon heel erg leuk is om met elkaar een geweldig feest neer te zetten, want laten we wel wezen zonder onze vrijwilligers geen feest.

OVERTUIGD?

Ben je overtuigd? Mooi, want we zijn altijd op zoek naar geestdriftige mensen die zich op en/of rond vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 willen inzetten voor LaLaLand Festival. Ben jij een harde werker die niet bang is voor vieze handen en graag in actie wil komen voor het leukste festival van Harderwijk en omstreken? Lees dan verder.  

OF MELD JE DIRECT AAN

 

WAT WE ZOEKEN


Wat: Opbouwers

Wanneer: maandag 22 mei 2017 vanaf 9:00 uur tot en met dinsdag 30 mei

Zonder opbouwers, aanpakkers en doorpakkers geen LaLaLand. Ze vormen de ruggengraat van LaLaLand en zorgen ervoor dat binnen drie dagen een compleet festival de grond uit wordt gestampt.

Wat: Barman of Barvrouw

Wanneer: vrijdag 26 en zaterdag 27 mei

Barren op een festival, een nobeler beroep is er toch zeker niet! Al luisterend naar het festivalgedruis dorstige bezoekers van een drankje voorzien. Leuk en helemaal niet moeilijk. Ervaring is fijn maar geen must. Je werkt onder leiding van een professionele barman in een team met schenkers, tappers en verkopers, er dus altijd wel iets wat je ligt.

Wat: Decorbouwers en knutselaars

Wanneer: iedere zaterdag en dagelijks vanaf maandag 22 mei

LaLaLand Festival staat bekend om haar prachtige decors. En dat zijn er nogal wat. In de weekenden in aanloop naar het festival wordt er in de werkplaats hard gewerkt. Vanaf het moment dat het festivalterrein wordt opgebouwd is het decorteam daar bezig om alles op zijn plek te krijgen. Ben jij praktisch ingesteld en lijkt het je wat om in de weer te zijn met kwasten en nietjes, sluit je dan aan bij de decorgroep.

Wat: Afbrekers

Wanneer: vanaf zondag 29 mei 13:00 uur tot woensdag 1 juni

Na een weekend vol gekkigheid moet het festivalterrein weer worden teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, oftewel leeg. En dat is alles behalve een ondankbare klus! Met elkaar zetten we onze schouders eronder en trekken we in twee en een halve dag het hele terrein leeg. Aangezien iedereen na een week festivalbeuken aardig naar de tandjes is zijn alle extra handen meer dan welkom! Schrijf je dus vooral in!

Wat: Anders

Wanneer: altijd

Spreekt het bovenstaande je niet aan maar wil je wel heel graag helpen? Mail ons dan gerust! We hebben namelijk nog veel meer te doen op en rond het festival: crewcatering, schrijver voor LaLaLand Magazine, netwerken, sponsors zoeken, helpen in het containerdorp, verkeersregelaar, koerier, noem maar op!


NOG EVEN DIT

We zijn zoals gezegd op zoek naar vrijwilligers. Dat betekent dat we je niet kunnen betalen voor je diensten. Wat we wel doen is er voor zorgen dat je met een volle maag aan de slag kunt en dat je keel gesmeerd blijft. Drinken, lunch en avondeten worden dus verzorgd. Kan je maar één dag? Geen punt! Kan je de hele week? Graag! Alle hulp is welkom.

WACHT NIET LANGER EN MELD JE NU AAN
Sponsoren

VRIENDEN WAAR JE WAT AAN HEBT