LaLaLand Festival Harderwijk

LaLaLand Festival - kom ook op 26 en 27 mei!

Nieuws

Mini-LaLaLand

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Mini-LaLaLand

LaLaland Festival is van oudsher voor de groten én voor de kleintjes. Traditiegetrouw starten we in theatertent Wunderbar met een programmering speciaal voor onze minibezoekers en we hebben dit jaar maar liefst vier muziek- en theatervoorstellingen voor peuters en kleuters – die trouwens stiekem ook voor volwassenen zijn.

Op vrijdag openen we met Dansende Dieren Deuntjes, gevolgd door Modder en op zaterdag hebben we Nog lang niet moe en Your one minute of Fame met de Popschool. Buiten op het terrein vind je LaLaKinderLand, een door Cultuurkust gerund miniland met allerlei kinderactiviteiten.

Catering op LaLaLand

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Catering op LaLaLand

Als er iets is dat we de afgelopen jaren geleerd hebben is dat Festivallen hongerig maakt! HEUL hongerig. Gelukkig heb je op LalaLand Festival meer dan genoeg tijd om naast alle acts te genieten van al het lekkers dat er wordt gebakken en gebraad. Het is jammer dat er nog geen geur-internet bestaat, maar anders waren de lekkere luchtjes je nu tegemoet gezweefd. Benieuwd naar wat er allemaal te bikken valt?

Check dan vooral alvast de Mexicaanse truck van Alma Libre, de vega-varianten van Rammenas en Friethoes Verse Friet!

Lalaland Vrijwilligers Gezocht!

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Lalaland Vrijwilligers Gezocht!

He jij!

Ben jij ook zo’n persoon die saai op z’n mobieltje zit, tijdens de verjaardag van je (groot)moeder?
Heb jij in de kroeg geen perfecte openingszin paraat?

WACHT DAN NIET LANGER!

Kom helpen klussen aan het decor, want vanaf nu is het elk weekend klusweekend in de MESS. We werken er aan de LaLaLand decors en zó veel meer! Dus óók jij kunt straks helemaal ”the man” zijn op het festivalterrein, of op een saai familie feestje, door te zeggen:

”CHECK DAT KUNSTWERK IN DIE TOREN, DIE HEB IK GEMAAKT!!!!”
”Ja, het wolderwijd was koud… MAAR DIE LALALAND LETTERS HEB IK ER NEER GEZET!!!”
”Noh, die vrijwilligers afterparty… Beste.Feestje.Ooit.”

LaLaLand in de IN&OM

ByonwithReacties uitgeschakeld voor LaLaLand in de IN&OM

Het nieuwe IN&OM magazine is uit. Heb je ons al gespot? Je kunt er ook niet echt omheen hè. Precies zoals je van LaLaLand Festival gewend ben eigenlijk. In IN&OM lees je onder meer over zeecontainerdorp Fort Fiesta, en dat we voor de invulling van de zeecontainers nog op zoek zijn naar ideeën. Heb jij een idee? Schroom dan niet en kom zaterdagavond 1 april naar onze clubavond in de MESS voor een drankje of mail margriet@undergroundharderwijk.nl .

DE EERSTE NAMEN!

ByonwithReacties uitgeschakeld voor DE EERSTE NAMEN!

YEAH, de eerste namen voor LaLaLand Festival 2017 zijn bevestigd. Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei zie je gratis en voor niets op het fijnste festival van Harderwijk niemand minder dan: Bart B More, Cut_, Kypski, Cynbel, Danny Woof en Children of the Night.

LaLaLand Festival staat dit jaar in het teken van meer: meer muziek, meer theater en natuurlijk nog meer gekkigheid. En omdat LaLaLand Festival dit jaar in het Hemelvaartweekend valt hebben we besloten er ook maar meteen meer festival van te maken, we starten namelijk al op vrijdagmiddag om 13:00 uur.

Vanaf nu houden we je wekelijks op de hoogte van alle ins en outs rondom LaLaLand. Volg ons ook op Instagram en check onze website voor bio’s en achtergrondinfo en mis niiiiiiks!

Sponsoren

VRIENDEN WAAR JE WAT AAN HEBT